فرمانده انتظامی سیرجان از دستگیری زن و مرد کلاهبردار که از طریق ارائه رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری از مغازه داران می کردند, خبر داد.
سرهنگ”جواد خواجه پور”در تشریح این خبر گفت: در اجرای طرح شناسایی و برخورد با عاملان هرگونه کلاهبرداری, ماموران پلیس آگاهی با اقدامات اطلاعاتی از حضور افرادی که با خرید از فروشگاه های شهر و ارائه رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری از کسبه می کردند مطلع و موضوع را تحت بررسی قرار دادند.
وی ادامه داد: در راستای پیشگیری از افزایش این نوع کلاهبرداری ها متهمان که یک زن و مرد جوان بودند در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر و ضمن عودت وجوه کلاهبرداری شده به تعداد ۴ نفر از کسبه با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
فرمانده انتظامی سیرجان از واحدهای صنفی که به این روش از آنان کلاهبرداری شده خواست به پلیس های آگاهی و فتا مراجعه کنند و برای جلوگیری از اینگونه موارد توصیه کرد: اصناف و بازاریان ضمن فعال نمودن سامانه پیامکی حسابهای متصل به پوز فروشگاه خود، تا قبل از دریافت پیامک انتقال وجه، از تحویل کالا به خریدار خودداری و با بررسی شماره کارت و نام خود در رسید ارائه شده توسط مشتری به صحت تراکنش بانکی، افزایش یا کاهش موجودی حساب خود و صحت سرشماره پیامک های واریز وجه توجه کنند.
دستگیری زوج کلاهبردار با ترفند ارائه رسیدهای جعلی در سیرجان


