مواد لازم:
آرد سفید:۴۰۰ گرم یا سه پیمانه
کره :۲۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: سه عدد
پودر قند: سه چهارم پیمانه یا ۱۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
هل ساییده: یک قاشق چایخوری سر پر
سفیده تخم مرغ: دو عدد
خلال پسته خرد شده: نصف لیوان
گردو خرد شده: نصف لیوان
خلال بادام خرد شده: نصف لیوان
مربای آلبالو: در صورت تمایل
روش آمادهسازی:
آوید نیوز ـ نخست خلال پسته و بادام و گردو را جدا جدا لای کاغذ روغنی میریزیم و بعد با وردنه آنها را خرد میکنیم. صبر میکنیم کره به دمای محیط برسد و نرم شود (لطفا کره را آب نکنید) و سپس با همزن حدود یکی دو دقیقه میزنیم تا کاملاً مایع شود. پودر قند را به آن اضافه میکنیم و حدود شش دقیقه میزنیم تا پوک شود. حال زردههای تخممرغ را به فاصلهی دو دقیقه از هم به مایع اضافه کرده و خوب آن را هم میزنیم. همزمان با اضافه کردن زردهها پودر هل و وانیل را میافزاییم. سپس آرد را کمکم اضافه می کنیم و با لیسک میزنیم. وقتی خمیر کاملاً سفت شد، با سرانگشتان و خیلی کم آنرا ورز میدهیم. اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد. دقت داشته باشید که اگه خمیر را زیاد ورز دهید، روغن پس میدهد و سفت میشود.
از خمیر به اندازهی یک فندق درشت برداشته و کف دستمان آن را گرد میکنیم.
سفیدهی تخممرغ را با چنگال میزنیم و کمی پودر هل به آن اضافه میکنیم و توپیها را در آن میغلتانیم. به طوریکه کاملاً به سفیده آغشته شود.
آنگاه در یکی از سه مغز میغلتانیم تا کاملاً تمام سطح آن را بپوشاند و در سینی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندهایم، میچینیم.
شیرینی را در دمای ۱۵۰ درجهی سانتیگراد و در طبقهی وسط فر و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم. مرتب به آن سر زده و وقتی زیر شیرینی کمی قهوه ای شده آنرا از فر خارج میکنیم. صبر میکنیم شیرینی کاملاً خنک شود و در صورت تمایل با مربای آلبالو تزیین میکنیم.