• خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
  • سلامت
  • ورزش
    • فوتبال
    • باشگاه آوید
    • سرگرمی
  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
  • تازه ها
  • مجلات
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
پایگاه فرهنگی اجتماعی آویدنیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • ۸ اسفند ۱۳۹۹
پایگاه فرهنگی اجتماعی آویدنیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
  • سلامت
  • ورزش
    • فوتبال
      میناوند از جنس سفید در قلب ما

      میناوند از جنس سفید در قلب ما

      حقیقتی که حقیقی خیلی خوب آن را می داند

      حقیقتی که حقیقی خیلی خوب آن را می داند

      گل گهر تا کجا به موفقیت خود ادامه می دهد؟!

      گل گهر تا کجا به موفقیت خود ادامه می دهد؟!

      خودزنی که چهره جنگی خود را عیان کرده است

      خودزنی که چهره جنگی خود را عیان کرده است

    • باشگاه آوید
      هیس! دخترها ورزش نمی‌کنند

      هیس! دخترها ورزش نمی‌کنند

      از حسرت حضور تا درد تبعیض

      از حسرت حضور تا درد تبعیض

      زهرا نعمتی: برای المپیک 2020 برنامه‌های ویژه‌ای دارم

      زهرا نعمتی: برای المپیک 2020 برنامه‌های ویژه‌ای دارم

      خودم اوکراینی ام و پرچمم ایران است!

      خودم اوکراینی ام و پرچمم ایران است!

    • سرگرمی
      با مهارت تمام بِچِکان!

      با مهارت تمام بِچِکان!

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
    سفری کوتاه به سیرا

    سفری کوتاه به سیرا

    باران، رنگ های پاییزی و رخسار درختان را جلا داد + عکس

    باران، رنگ های پاییزی و رخسار درختان را جلا داد + عکس

    جادوی رنگ‌های پاییزی

    جادوی رنگ‌های پاییزی

    گذری به چله خانه‌ی شاه نعمت‌الله ولی در ماهان

    گذری به چله خانه‌ی شاه نعمت‌الله ولی در ماهان

    شیوه برگزاری مراسم تاسوعای حسینی در شهر کرمان + عکس

    شیوه برگزاری مراسم تاسوعای حسینی در شهر کرمان + عکس

  • تازه ها
  • مجلات
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • دنبال کن
    • Instagram
۰ نظر اشتراک‌گذاری
در حال خواندن
شیرینی گل نرگس / خوشمزه‌ی فاخر
شیرینی گل نرگس / خوشمزه‌ی فاخر
خانه
آشپزخانه

شیرینی گل نرگس / خوشمزه‌ی فاخر

۲۳ خرداد ۱۳۹۸ لیلی پرنده‌افشار آشپزخانه, آوید گشت ۰ نظر

مواد لازم:

آرد سفید:۴۰۰ گرم یا سه پیمانه
کره :۲۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: سه عدد
پودر قند: سه چهارم پیمانه یا ۱۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
هل ساییده: یک قاشق چای‌خوری سر پر
سفیده تخم مرغ: دو عدد
خلال پسته خرد شده: نصف لیوان
گردو خرد شده: نصف لیوان
خلال بادام خرد شده: نصف لیوان
مربای آلبالو: در صورت تمایل

روش آماده‌سازی:

آوید نیوز ـ نخست خلال پسته و بادام و گردو را جدا جدا لای کاغذ روغنی می‌ریزیم و بعد با وردنه آن‌ها را خرد می‌کنیم. صبر می‌کنیم کره به دمای محیط برسد و نرم شود (لطفا کره را آب نکنید) و سپس با همزن حدود یکی دو دقیقه می‌زنیم تا کاملاً مایع شود. پودر قند را به آن اضافه می‌کنیم و حدود شش دقیقه می‌زنیم تا پوک شود. حال زرده‌های تخم‌مرغ را به فاصله‌ی دو دقیقه از هم به مایع اضافه کرده و خوب آن را هم می‌زنیم. هم‌زمان با اضافه کردن زرده‌ها پودر هل و وانیل را می‌افزاییم. سپس آرد را کم‌کم اضافه می کنیم و با لیسک می‌زنیم. وقتی خمیر کاملاً سفت شد، با سرانگشتان و خیلی کم آن‌را ورز می‌دهیم. اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد. دقت داشته باشید که اگه خمیر را زیاد ورز دهید، روغن پس می‌دهد و سفت می‌شود.
از خمیر به اندازه‌ی یک فندق درشت برداشته و کف دست‌مان آن را گرد می‌کنیم.
سفیده‌ی تخم‌مرغ را با چنگال می‌زنیم و کمی پودر هل به آن اضافه می‌کنیم و توپی‌ها را در آن می‌غلتانیم. به طوری‌که کاملاً به سفیده آغشته شود.
آن‌گاه در یکی از سه مغز می‌غلتانیم تا کاملاً تمام سطح آن را بپوشاند و در سینی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، می‌چینیم.
شیرینی را در دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد و در طبقه‌ی وسط فر و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌گذاریم. مرتب به آن سر زده و وقتی زیر شیرینی کمی قهوه ای شده آن‌را از فر خارج می‌کنیم. صبر می‌کنیم شیرینی کاملاً خنک شود و در صورت تمایل با مربای آلبالو تزیین می‌کنیم.

  • برچسب ها
  • آوید
  • آوید نیوز
  • آویدگشت
  • شیرینی گل نرگس

اشتراک گذاری

Facebook Twitter Google+ LinkedIn WhatsApp
مطلب بعدی سینمای مستند: تندیسی که به خانه نرفت!
مطلب قبلی کرمان‌گردی به جای جهان‌گردی

پست های مرتبط

سفری کوتاه به سیرا آوید گشت
۸ اسفند ۱۳۹۹

سفری کوتاه به سیرا

فروغ اهورایی آوید گشت
۱۰ بهمن ۱۳۹۹

فروغ اهورایی

یک آش داغ برای روزهای سرد آشپزخانه
۸ دی ۱۳۹۹

یک آش داغ برای روزهای سرد

آخرین مطالب آویدنیوز
۸ اسفند ۱۹:۳۸
کجا بریم؟

سفری کوتاه به سیرا

۸ اسفند ۱۹:۰۴
اخبار کرمان

کودکان کرمانی صاحب بوستان اختصاصی می شوند

۸ اسفند ۱۸:۵۰
سلامت

عفونت گوش چیست و چگونه اتفاق می‌افتد؟

۲۹ بهمن ۱۵:۵۰
اخبار کرمان

هشدار! قالی دزدی با پوشش قالی شویی در روزهای پایان سال

۲۸ بهمن ۲۰:۴۴
اخبار کرمان

تشکیل شورای عالی پژوهش در شهرداری کرمان

۲۸ بهمن ۲۰:۲۹
رادیو و تلویزیون

محسن جلالپور؛ مردی شبیه هیچکس

۲۶ بهمن ۲۳:۴۸
سلامت

تفاوت آسم و حساسیت فصلی در کودکان چیست؟

۲۶ بهمن ۲۳:۴۳
اخبار کرمان

مشاوره کنکور از روی تخت بیمارستان توسط معلم ارزوئیه ای

سبد خرید
  • خانه
  • اخبار
  • جامعه
  • آوید گشت
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • ورزش
  • یادها و خاطره ها
  • عکس
  • تازه ها
  • مجلات
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • بازگشت‌به‌بالا
موضوعات داغ:
آوید آوید نیوز news نیوز خبر خانواده زناشویی طب سنتی بانوان هنرمندان بانوان هنرمند یادها و خاطره ها AVID News

امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از اخبار با ذکر منبع پایگاه فرهنگی اجتماعی آویدنیوز مجاز است.
خبرنامه
کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال خبری متعلق به پایگاه خبری آویدنیوز می باشد.
طراحی و پیاده سازی: شرکت مهندسی فناوری سورنا