• خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
    • فرهنگ عامه
  • سلامت
  • ورزش
    • اف سی آوید
    • آوید اسپرت
    • سرگرمی
  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
    • فرهنگ عامه
  • سلامت
  • ورزش
    • اف سی آوید
      حرکت از نو برای اثبات شایستگی

      حرکت از نو برای اثبات شایستگی

      متولی و حرمت امام زاده و مطالبه گری که نباید تقابل گری باشد

      متولی و حرمت امام زاده و مطالبه گری که نباید تقابل گری باشد

      میراث شوم یک سقوط

      میراث شوم یک سقوط

      استراتژی برای تنفس

      استراتژی برای تنفس

    • آوید اسپرت
      به همراه تمام دنیا برایت کف مرتب می زنیم

      به همراه تمام دنیا برایت کف مرتب می زنیم

      همه ما یزدانی بودیم

      همه ما یزدانی بودیم

      این تیرها تا دل تاریخ پیش رفتند

      این تیرها تا دل تاریخ پیش رفتند

      هیس! دخترها ورزش نمی‌کنند

      هیس! دخترها ورزش نمی‌کنند

    • سرگرمی
      با مهارت تمام بِچِکان!

      با مهارت تمام بِچِکان!

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
    تپه‌هایی که چشم دارند!

    تپه‌هایی که چشم دارند!

    زنان پشت پنجره

    زنان پشت پنجره

    در دامان تخت دنیا

    در دامان تخت دنیا

    باران، رنگ های پاییزی و رخسار درختان را جلا داد + عکس

    باران، رنگ های پاییزی و رخسار درختان را جلا داد + عکس

    آسمان همچنان همین رنگ است؛ رنگ چشمهای تو

    آسمان همچنان همین رنگ است؛ رنگ چشمهای تو

  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • دنبال کن
    • Instagram
۰ نظر اشتراک‌گذاری
در حال خواندن
شهروندان پیشنهادهای خود را برای نامگذاری آرامستان جدید اعلام کنند
خانه
اخبار
اخبار کرمان

شهروندان پیشنهادهای خود را برای نامگذاری آرامستان جدید اعلام کنند

۳ خرداد ۱۴۰۰ فاطمه نخعی فر اخبار, اخبار کرمان ۰ نظر

آویدنیوز: نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان، عصر روز گذشته دوم خردادماه، با حضور رییس و سایر اعضای شورا و شهردار کرمان، در محل این شورا برگزار شد.
رییس شورای اسلامی شهر کرمان در این نشست با گرامی‌داشت سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: این روز، نقطه‌ عطفی در تاریخ ایران است و در آن با همت و ایثار و مقاومت رزمندگان و زنان و مردان غیور ایران، خرمشهر، شهری که عراقی‌ها حتی تصور بازپس‌گیری آن را هم نمی‌کردند، از دست دشمنان بعثی آزاد شد.
محمد فرشاد افزود: در خرداد امسال مناسبت مهم دیگری هم وجود دارد که رهبر معظم انقلاب از آن به‌عنوان یک حماسه یاد کردند و آن حضور مردم در پای صندوق‌های رأی و احساس مسئولیت افراد است که امیدواریم مردم کرمان همت کنند و با حضور حماسی خود در ۲۸ خرداد، هم در انتخابات ریاست‌جمهوری و هم در انتخابات شورای اسلامی شهر شرکت کنند و ضمن انتخاب یک دولت مقتدر، یک شورای شهر کارآمد نیز تشکیل شود.
وی برای همه کسانی که از شورای این دوره، در انتخابات آتی شورای شهر ثبت‌نام کردند، آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدوارم خدمات شما استمرار داشته باشد.
رییس کمیسیون گردشگری و اصناف شورا نیز در این نشست با تأکید بر آزادسازی کنارگذرهای پل «۹ دی» در تقاطع «شهید مطهری» گفت: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از تملک‌ها در این اقاطع انجام شده و ماه‌های آخر شورای پنجم را سپری می‌کنیم، شهرداری کرمان انرژی مضاعفی بگذارد تا بخش مانده تملک‌ها نیز انجام شده و حداقل یک راستگرد این تقاطع آزاد شود؛ چراکه با این اقدام، فضای این تقاطع تغییر می‌کند.
محمدرضا معین‌زاده میرحسینی افزود: انعقاد تفاهم‌نامه با شهرداری «آرماویر» کشور «ارمنستان»، که وزارت امور خارجه بر آن صحه گذاشته، یکی از اقدامات بسیار مطلوب شهرداری کرمان است.
وی ادامه داد: این اقدامات درجهت خواهرخواندگی و انعقاد تفاهم همکاری‌ با کشورهای مختلف، باید با جدیت پیگیری شود تا از آن‌ها به نفع شهر و برای معرفی آن در کشورهای دیگر استفاده کنیم.
رییس کمیسیون فرهنگی، هنری و بانوان شورا نیز با گرامی‌داشت سالروز آزادسازی خرمشهر و یاد و خاطره‌ شهدای این واقعه، گفت: از شهردار می‌خواهم همین‌طور که همیشه در انجام فعالیت‌های شهری همت گذاشتید، پارک بانوان خیابان «مدیریت» که در حال اجراست نیز، تا پایان این دورۀ شورا به بهره‌برداری برسد.
زهرا لری همچنین با اشاره به بازدید از «خانه فرهنگ سالمند پویا» شهرداری کرمان، گفت: با توجه به اینکه دوره سالمندی طبق نظر سازمان بهداشت جهانی تعریفی از ۹۰ سال به بالا دارد، پیشنهاد می‌شود به جای «سالمند»، نام دیگری مانند خانه «پیشکسوتان»، «فرزانگان» وغیره گذاشته شود.
در ادامه، مقرر شد فراخوان اعلام شود و نام «سالمند» تغییر یابد؛ چراکه بیشتر اشخاصی که در این خانه خدمات می‌گیرند، فعال و پویا هستند.
وی خاطرنشان کرد: این افراد که بازنشسته می‌شوند، اوقات فراغت و فراغ بال بیشتری دارند؛ بنابراین، می‌توانند از امکانات و برنامه‌هایی که همکاران شما برای آن‌ها تدارک دیدند، استفاده کنند.
تغییر نام چهارراه «تصفیه‌خانه» به نام چهارراه «استاندارد»، به درخواست اداره استاندارد نیز از دیگر موارد مطروح‌شده توسط رییس کمیسیون فرهنگی، هنری و بانوان شورا بود.
لری از اقدام خوب شهرداری و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری درخصوص انعقاد تفاهم‌نامۀ همکاری با شهر «آرماویر» تشکر کرد و گفت: باید در راستای تعاملات خوب بین‌المللیِ فرهنگی و خواهرخواندگی با شهرهای دیگر کشورها –به‌خصوص شهرهایی که با کرمان تشابهات تاریخی، اقلیمی و دینی دارند- تلاش کنیم؛ چراکه می‌تواند در برون‌رفت شهرها از ارتباطات محدود و در تسریع روند توسعۀ شهرها مؤثر باشد که این گام بسیار خوبی است.
وی افزود: امیدواریم در کشورهای اسلامی مانند «سوریه» نیز که به نوعی پایگاه مقاومت است، خواهرخواندگی خوبی منعقد شود.
در این نشست همچنین با مصوبه کمیسیون‌های فرهنگی، هنری و بانوان، و گردشگری و اصناف شورا درخصوص خواهرخواندگی با شهر «باندونگ» کشور «اندونزی» که شهری مسلمان‌نشین در «اندونزی» است و علاوه بر تشابهات مذهبی، تاریخی و وضعیت اقلیمی، شهر گردشگری است که می‌تواند با ما تبادلات خوبی هم داشته باشد، موافقت شد.
لری در بخش دیگر صحبت‌های خود به بررسی اسامی پیشنهادی برای آرامستان جدید مانند «آرامستان بهشت» و «گلستان بهشت» پرداخت که با هیچ‌کدام موافقت نشد.
رییس شورا نیز پیشنهاد داد فراخوانی در خصوص نامگذاری آرامستان جدید داده شود و اسامی پیشنهادی در کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و درآمدهای پایدار شورا، نیز در این نشست با گرامی‌داشت سالروز آزادسازی خرمشهر و اشاره به تقدیر رییس هیأت ناشنوایان استان در صحن شورا از شهردار کرمان گفت: باعث خوشحالی است که خدمات خوب آقای مهندس عالم‌زاده به ناشنوایان، مورد رضایت این قشر از جامعه قرار گرفته که جای تقدیر از شهردار کرمان دارد.
حسین چناریان، بر تأمین امنیت اجتماعی پارک‌ها و جلوگیری از ورود موتورسیکلت‌ها به بوستان‌ها و پارک‌ها برای حفظ امنیت مردم تأکید کرد و گفت: از آنجاکه تعداد پارک‌ها و بوستان‌های محله‌ای در این دوره زیاد شده است، باید برای تامین و حفظ امنیت مردم و نیز جلوگیری از تخریب اموال بوستان‌ها که هزینه زیادی در این خصوص شده، تدابیری اندیشیده شود.
وی بر حفظ و تأمین امنیت فیزیکی ساختمان جدید شهرداری هم تأکید کرد و گفت: این ساختمان نیز به یک طرح حفاظتی و امنیتی نیاز دارد.
چناریان به مصوبه دیگر این کمیسیون مبنی بر افزایش مبلغ ردیف اجرای تقاطع‌های غیرهم‌سطح که در بودجه ۶۰۰ میلیاردی پیش‌بینی شده بود و در سال‌جاری به ۱۵۰۰ میلیارد تومان رسیده، اشاره کرد که با موافقت همۀ اعضای شورا تصویب شد.
علی خدادادی، رییس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط زیست شورا نیز با گرامی‌داشت سالروز آزادسازی خرمشهر، با بیان اینکه نامه‌ای از شهرداری رسیده که درآن درخواست مجوز فروش تعدادی قبر دوطبقه در خیابان اصلی مسجد «صاحب‌الزمان»(عج)، میدان اول مسجد، بوستان «محرم» داده است، گفت: در این نامه آمده است: «با توجه به تقاضای بالای خرید قبر دوطبقه و باقی ماندن تعدادی قبر دوطبقه در محل مذکور، خواهشمندیم مجوز پیش‌فروش مابقی تعداد ۱۹۸ قبر دوطبقۀ این ناحیه صرفاً به هر نفر یک قبر دوطبقه، به مبلغ کارشناسی ۳۳ میلیون تومان داده شود،» که در کمیسیون با این درخواست موافقت شده است.
در ادامه، این پیشنهاد با موافقت اعضای شورا تصویب شد.

اشتراک گذاری

Facebook Twitter Google+ LinkedIn WhatsApp
مطلب بعدی عربده کش ها خاموش شدند!
مطلب قبلی تقدیر هیأت ناشنوایان کرمان از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کرمان

پست های مرتبط

عزیمت به زندان با «کلاه شما قاضی» اخبار
۹ مهر ۱۴۰۲

عزیمت به زندان با «کلاه شما قاضی»

آغاز زندگی مشترک با آزار و اذیت و خونریزی اخبار
۸ مهر ۱۴۰۲

آغاز زندگی مشترک با آزار و اذیت و خونریزی

تهدید به خاطر پاسخ منفی اخبار
۶ مهر ۱۴۰۲

تهدید به خاطر پاسخ منفی

آخرین مطالب آویدنیوز
9 مهر 07:57
تئاتر

عزیمت به زندان با «کلاه شما قاضی»

8 مهر 15:44
اخبار کرمان

آغاز زندگی مشترک با آزار و اذیت و خونریزی

8 مهر 08:01
سلامت

به کودکان‌مان بدون قید و شرط محبت کنیم

6 مهر 15:46
اخبار کرمان

تهدید به خاطر پاسخ منفی

5 مهر 16:25
اخبار کرمان

کاغذ بی ارزش در مقابل فلز باارزش

5 مهر 11:45
اخبار کرمان

تنور جشنواره ملی نان داغ می شود

4 مهر 11:25
اخبار کرمان

دستگیری عامل تیراندازی و مجروحیت یک شهروند در نرماشیر

3 مهر 11:49
اخبار کرمان

خودروهایی که چرخشان نچرخید

  • خانه
  • اخبار
  • جامعه
  • آوید گشت
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • ورزش
  • یادها و خاطره ها
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • بازگشت‌به‌بالا
موضوعات داغ:
آوید آوید نیوز news نیوز خبر خانواده زناشویی طب سنتی بانوان هنرمندان بانوان هنرمند یادها و خاطره ها AVID News

امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از اخبار با ذکر منبع پایگاه فرهنگی اجتماعی آویدنیوز مجاز است.
خبرنامه
کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال خبری متعلق به پایگاه خبری آویدنیوز می باشد.
طراحی و پیاده سازی: شرکت مهندسی فناوری سورنا