آویدنیوز: آبگوشت غذایی مقوی و لذیذ است که تقریبا تمام ایرانیان آن را دوست دارند. اما به دلیل وجود گوشت قرمز نمی توانید آن را میل کنید، آبگوشت را با مرغ درست کنید. هم خیلی آسان است هم سریع.
مواد لازم:
مرغ ۵۰۰ الی ۷۵۰ گرم، شامل ران و سینه / پیاز: یک عدد متوسط / هویج: یک عدد متوسط / فلفل دلمه: یک عدد متوسط / سیب زمینی: یک عدد / گوجه فرنگی: یک عدد متوسط / قارچ: دو عدد بزرگ / رب گوجه یک قاشق سوپ خوری/ ادویه: شامل نمک، کاری، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار نیاز / آب لیمو: یک قاشق مرباخوری
روش پخت: قابلمه از سه لیوان آب پر نموده، پیاز را نصف کرده و داخل آن میاندازیم. زیر قابلمه را روشن کرده و سپس روغن را به آن اضافه نموده و پس از آن همهی ادویهها؛ البته به جز نمک. هویج را تکهتکه کرده و داخل آب ریخته و مرغها را نیز به آن اضاف میکنیم. قبل از به جوش آمدن آب، فلفل دکمه را در اندازههای دلخواه خرد کرده، گوجه را هم رنده میکنیم و به آبگوشت اضافه میکنیم. مواد را هم زده و پس از آن سیبزمینی را با اندازهی دلخواه خرد کرده و با قارچهای ورق ورق شده به آبگوشت میافزاییم.
اجازه میدهیم تا آبگوشت به جوش آید و دقایقی پس از جوش آمدن مقداری از آب آن را بردشته و با یک قاشق سوپخوری رب گوجه مخلوط نموده و به همراه نمک داخل قابلمه میریزیم. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قل خوردن مواد، زیر گاز را کم نموده و اجازه میدهیم به مدت یک ساعت خوب بپزد. آبلیمو را میتوانید یک ربع قبل از پخت کامل به آبگوشت اضافه نمایید.
حال میتوانید آبگوشت در کاسههای چینی سرو نموده و با سبزی و نان محلی و دوغ نوش جان کنید.