آویدنیوز: رئیس پلیس آگاهی استان کرمان از کشف کلاهبرداری و فروش ملک به غیر به ارزش 20 میلیارد ریال و دستگیری یک متهم خبر داد.
سرهنگ حسن پور اظهار داشت: در پی اقدامات فنی و پلیسی ،کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری این پلیس به یک مورد کلاهبرداری و فروش يک قطعه زمين به غیر مطلع و شناسایی و دستگیری متهم را در دستورکار قرار دادند.
وی با بیان اینکه ماموران با تلاش شبانه روزی و اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی متهم شدند، اظهار داشت: با هماهنگی مقام قضائی و در عملیاتی غافلگیرانه و ضربتی این فرد در مخفيگاه خود در شهر کرمان دستگير شد.
رئیس پلیس آگاهی استان کرمان در ادامه عنوان داشت: متهم در بازجویی های پلیسی به کلاهبرداری و فروش یک قطعه زمین به متراژ 200 متر مربع به فرد دیگری از طریق تنظیم مبايعه نامه جعلی به ارزش 20 میلیارد ریال اعتراف کرد.
این مقام انتظامی از شهروندان خواست: هنگام معامله املاک تا اطمینان کامل از مالکیت طرف مقابل از تنظیم هر گونه قرار داد و پرداخت وجه خودداری کنند.


