• خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
    • نگاه نسل نو
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
    • فرهنگ عامه
  • سلامت
  • ورزش
    • اف سی آوید
    • آوید اسپرت
    • سرگرمی
  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
    • نگاه نسل نو
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
    • فرهنگ عامه
  • سلامت
  • ورزش
    • اف سی آوید
      برای مرضیه جعفری که مادرانگی را در فوتبال ایران تعریف کرد

      برای مرضیه جعفری که مادرانگی را در فوتبال ایران تعریف کرد

      یک کری خوانی مرگ آور!

      یک کری خوانی مرگ آور!

      باشگاه های فوتبال ایران مغلوب دولت و نهادهای قدرت

      باشگاه های فوتبال ایران مغلوب دولت و نهادهای قدرت

      اینجا از زمین بر آسمان می بارد!

      اینجا از زمین بر آسمان می بارد!

    • آوید اسپرت
      مس رفسنجان به فینال لیگ برتر زورخانه‌ای راه‌یافت

      مس رفسنجان به فینال لیگ برتر زورخانه‌ای راه‌یافت

      دافعه ورزش کرمان قوی تر از جاذبه برای ورود بخش خصوصی

      دافعه ورزش کرمان قوی تر از جاذبه برای ورود بخش خصوصی

      سوارکاری کودکان؛ جایگزین موبایل و تبلت

      سوارکاری کودکان؛ جایگزین موبایل و تبلت

      اصالت، افتخار و اکنون؛ چهره جدید

      اصالت، افتخار و اکنون؛ چهره جدید

    • سرگرمی
      با مهارت تمام بِچِکان!

      با مهارت تمام بِچِکان!

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
    تصاویری از تئاتر وی آی پی با طعم مرگ

    تصاویری از تئاتر وی آی پی با طعم مرگ

    خیال انگیز چون قالی کرمان

    خیال انگیز چون قالی کرمان

    آبگوشت کرمانی با طعمی خاص

    آبگوشت کرمانی با طعمی خاص

    سفر به سرزمین محرم و تعزیه

    سفر به سرزمین محرم و تعزیه

    تئاتری در سوی دختر بودن

    تئاتری در سوی دختر بودن

  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • دنبال کن
    • Instagram
۱ نظر اشتراک‌گذاری
در حال خواندن
پخت و پز با دمای بالا چطور سبب «بیماری» می‌شود؟
پخت و پز با دمای بالا  چطور سبب «بیماری» می‌شود؟
خانه
آشپزخانه

پخت و پز با دمای بالا چطور سبب «بیماری» می‌شود؟

۲۰ آبان ۱۴۰۳ ساره نخعی فر آشپزخانه, سلامت, سلامت, ویترین ۱ نظر

AGEها و آسیب‌های گوشت قرمز

آوید نیوز: بر خلاف آنچه که تصور می‌شود، دمای بالا در برخی موارد و در برخی مواد غذایی می‌تواند سبب افزایش ترکیبات مضرّ شود. در این مقاله تلاش شده است تا متدهایی از روش‌های مختلف پخت غذا به شما پیشنهاد شود تا از این ترکیبات مضرّ ایجاد شده در دمای بالا در امان باشید.

محققان پزشکی دانشگاه مونت‌سینا می‌گویند: خوردن گوشت سوخته (منظور تکه‌های سیاه و زغال شده‌ی گوشت‌هایی است که بر روی آتش پخته می‌شوند) می‌تواند سبب ورم مفاصل و برخی بیماری‌های مرتبط با التهاب شود.
محققان دریافته‌اند که غذاها هنگامی که در دمای بالا و گرمای خشک طبخ می‌شوند، سموم شناخته‌شده‌ای را با عنوان AGE تولید می‌کنند که می‌تواند توسط بدن جذب شود.
«ساندرا وودراف»، متخصص تغذیه طی مطالعه‌ای مرتبط که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد، در همین زمینه تصریح می‌کند: ترکیبات AGE که بر اثر دمای بالا گاهی چند برابر نیز می‌شوند؛ می‌توانند سبب التهاب و سرعت بخشیدن به روند پیری شوند.
«جیمی آنباری» پروفسور محقق در دانشگاه مونت‌سینا نیز معتقد است که خوردن زیاد و به‌ویژه تناول غذاهایی که شامل ترکیبات مضرّ اشاره شده باشند؛ می‌تواند منجر به دیابت و بیماری مزمن کلیوی شود.
او بر اساس مطالعات خود همچنین معتقد است که پرخوری انواع غذاها می‌تواند سبب ایجاد آرتریت نیز بشود.
در عین حال باید دانست که AGEها به‌طور طبیعی در مواد غذایی و به‌خصوص در گوشت قرمز یافت می‌شوند.
پروفسور آنباری با اشاره به همین مطلب، تأکید می‌کند:‌ سرخ کردن، کباب کردن با آتش و سوزاندن گوشت می‌تواند سبب افزایش این ترکیبات شود.
او می‌افزاید: انواعی از غذاهای فراوری شده همچون کیک، غلات(پخته شده و برشته شده) نوشیدنی‌های ورزشی و آبمیوه‌ها(منظور آبمیوه‌های حاوی نگهدارنده است) نیز حاوی سطوحی بالایی از AGE هستند؛ زیرا مواد غذایی فراوری شده و آماده، همواره با درجه بالایی از حرارت آماده‌سازی می‌شوند.
این صحبت آنباری را نتایج تحقیق محققان ژاپنی نیز تأیید می‌کند.

غذاهای سرخ شده را کمتر بخورید
دانشمندان می‌گویند بدن به‌صورت طبیعی می‌تواند تا حدی نرمالی غذاهای معمولی به همراه آسیب‌های آنها را اداره کند اما این میزان غذای ورودی به بدن، وقتی زیاد و زیادتر می‌شود و یا آن هنگام که چند برابر می‌شود؛ آن‌وقت است که آسیب خود را شامل بدن می‌کند.
با این حال اما محققان معتقدند تاکنون دلایل کافی و اثبات شده‌ای به‌دست نیامده است که اثبات کند انسان‌ها در سنین بالا باید از گوشت سرخ یا کباب شده‌ی کمتری برای مبارزه با بیماری‌ها استفاده کنند اما همین محققان تأکید می‌کنند که کم‌خوری، یک راه مطمئن برای جلوگیری از انواع بیماری‌هاست.
آنها اذعان می‌کنند که به هر حال مصرف کمتر گوشت‌های چرب و سرخ شده، می‌تواند سبب کاهش وزن باشد.
به روش‌های بهتری برای طبخ غذا پناه ببرید
جیمی آنباری در ادامه‌ی نتایج تحقیقات خود در زمینه‌ی آسیب غذاهای طبخ شده در دمای بالا همچنین تصریح می‌کند که روش‌های مطلوب‌تر به جای آتش مستقیم در پخت و پز، می‌تواند میزان آسیب AGEها را کمتر کند.
او پیشنهاد می‌کند که در این زمینه مثلاً می‌توان از روش‌های پخت با گرمای تابشی (روش‌هایی همچون اجاق‌گازهای نوری و …) و یا پخت با آتش مستقیم اما در مدت زمان کمتر استفاده کرد.
ساندرا وودراف نیز در همین زمینه به مرطوب کردن مواد غذایی قبل از پخت اشاره می‌کند و می‌گوید:
«اجازه بدهید غذایتان قبل از طبخ با انواعی از مایعات خیس بخورد. زیرا این کار می‌تواند سبب کاهش AGEها شود. او در همین زمینه مایعاتی اسیدی مثل سرکه، آبلیمو و آب گوجه‌فرنگی را پیشنهاد می‌دهد.»
او در همین زمینه روش‌های پختی همچون «آب‌پز کردن»، «بخارپز کردن» و «پخت گوشت در فویل‌های آلومنیومی» را نیز به‌عنوان راه‌هایی برای جلوگیری از بروز آسیب در مواد غذایی پیشنهاد می‌کند.
شاید برایتان جالب باشد اما AGEها در اثر مرور زمان نیز در مواد غذایی ایجاد می‌شوند که این مسأله باید مد نظر باشد.
خانم وودراف بر این نکته هم تأکید دارد که مسأله‌ی اصلی در دور ماندن از آسیب طبیعی مواد غذایی این است که تعادل را در وعده‌های غذایی خود حفظ کنید.
مثلاً اگر مایل هستید که در یک وعده‌ی خود گوشت سرخ کرده یا کباب شده را میل کنید پس بهتر است در وعده‌های بعدی از غذاهای حاوی AGE کمتر مثل سالاد، تخم‌مرغ آب‌پز، بلغور حبوبات و … استفاده کنید.
منبع مقاله: AOL.com

  • برچسب ها
  • بدن سالم
  • پخت و پز
  • تغذیه سالم

اشتراک گذاری

Facebook Twitter Google+ LinkedIn WhatsApp
مطلب بعدی دستگيري ماموران قلابی توسط ماموران واقعی
مطلب قبلی غرفه شرکت گهرزمین نگین نمایشگاه سیمکس

پست های مرتبط

زد و خوردهای پرهزینه و بی‌فایده! جامعه
28 اردیبهشت 1404

زد و خوردهای پرهزینه و بی‌فایده!

پنیرهای محلی غیرپاستوریزه، تب مالت می‌آورد سلامت
22 اردیبهشت 1404

پنیرهای محلی غیرپاستوریزه، تب مالت می‌آورد

کودک باید عواقب اشتباه خود را بپذیرد سلامت
18 اردیبهشت 1404

کودک باید عواقب اشتباه خود را بپذیرد

یک نظر

  1. احسان
    ۵ آذر ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۸

    چه اشتها آوره!

آخرین مطالب آویدنیوز
28 اردیبهشت 17:37
هنر هفتم

سیدحمیدمیرحسینی داور فستیوال فیلم شد

28 اردیبهشت 00:00
روزگار ما

زد و خوردهای پرهزینه و بی‌فایده!

27 اردیبهشت 17:09
تئاتر

رقص پا؛ رو صحنه

24 اردیبهشت 17:08
اخبار کرمان

تیرانداز نامنظم!

22 اردیبهشت 15:01
اخبار کرمان

سارق سرما!

22 اردیبهشت 00:20
سلامت

پنیرهای محلی غیرپاستوریزه، تب مالت می‌آورد

21 اردیبهشت 15:44
اخبار کرمان

سرپرست مدیریت مجتمع مس دره آلو منصوب شد

20 اردیبهشت 16:43
اخبار کرمان

دستگیری عامل قتل پسر ۱۷ ساله در نزاع خیابانی شهر کرمان

  • خانه
  • اخبار
  • جامعه
  • آوید گشت
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • ورزش
  • یادها و خاطره ها
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • بازگشت‌به‌بالا
موضوعات داغ:
آوید آوید نیوز news نیوز خبر خانواده زناشویی طب سنتی بانوان هنرمندان بانوان هنرمند یادها و خاطره ها AVID News

امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از اخبار با ذکر منبع پایگاه فرهنگی اجتماعی آویدنیوز مجاز است.
خبرنامه
کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال خبری متعلق به پایگاه خبری آویدنیوز می باشد.
طراحی و پیاده سازی: شرکت مهندسی فناوری سورنا