• خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
    • نگاه نسل نو
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
    • فرهنگ عامه
  • سلامت
  • ورزش
    • اف سی آوید
    • آوید اسپرت
    • سرگرمی
  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • ۱۸ تیر ۱۴۰۴
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
    • نگاه نسل نو
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
    • فرهنگ عامه
  • سلامت
  • ورزش
    • اف سی آوید
      قانون مدار در حبس و قانون شکن روی سر!

      قانون مدار در حبس و قانون شکن روی سر!

      برای مرضیه جعفری که مادرانگی را در فوتبال ایران تعریف کرد

      برای مرضیه جعفری که مادرانگی را در فوتبال ایران تعریف کرد

      یک کری خوانی مرگ آور!

      یک کری خوانی مرگ آور!

      باشگاه های فوتبال ایران مغلوب دولت و نهادهای قدرت

      باشگاه های فوتبال ایران مغلوب دولت و نهادهای قدرت

    • آوید اسپرت
      مس رفسنجان به فینال لیگ برتر زورخانه‌ای راه‌یافت

      مس رفسنجان به فینال لیگ برتر زورخانه‌ای راه‌یافت

      دافعه ورزش کرمان قوی تر از جاذبه برای ورود بخش خصوصی

      دافعه ورزش کرمان قوی تر از جاذبه برای ورود بخش خصوصی

      سوارکاری کودکان؛ جایگزین موبایل و تبلت

      سوارکاری کودکان؛ جایگزین موبایل و تبلت

      اصالت، افتخار و اکنون؛ چهره جدید

      اصالت، افتخار و اکنون؛ چهره جدید

    • سرگرمی
      با مهارت تمام بِچِکان!

      با مهارت تمام بِچِکان!

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
    اندر احوالات کوچه باغ لِلِه

    اندر احوالات کوچه باغ لِلِه

    تصاویری از تئاتر وی آی پی با طعم مرگ

    تصاویری از تئاتر وی آی پی با طعم مرگ

    خیال انگیز چون قالی کرمان

    خیال انگیز چون قالی کرمان

    آبگوشت کرمانی با طعمی خاص

    آبگوشت کرمانی با طعمی خاص

    سفر به سرزمین محرم و تعزیه

    سفر به سرزمین محرم و تعزیه

  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • دنبال کن
    • Instagram
۰ نظر اشتراک‌گذاری
در حال خواندن
بزقُرمه؛ لذیذ و نوستالژیک
بزقُرمه؛ لذیذ و نوستالژیک
خانه
آشپزخانه

بزقُرمه؛ لذیذ و نوستالژیک

۳ تیر ۱۳۹۸ طوبی نگارستانی آشپزخانه, آوید گشت ۰ نظر

مواد لازم:
گوشت بره‌ی بدون استخوان: نیم کیلو
پیاز: دو عدد
سیر: دو بوته
سیب‌زمینی: نیم کیلو
نخود و لوبیا: یک لیوان
کشک غلیظ: سه لیوان
رب گوجه‌فرنگی: دو تا سه قاشق سوپ‌خوری
سیر داغ، نعناع‌داغ و زعفران: برای تزیین
نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

آوید نیوز ـ این‌که ریشه‌ی نام «بزقرمه» از کجا می‌آید مهم نیست. مهم این است که این خوراک، با این نام عجیب و غریب، به دلیل دارا بودن مواد مغذی‌ای هم‌چون گوشت، حبوبات، سیر و کشک، بسیار مقوی‌ست و پیشنهادی‌ست که رد کردن آن کار بسیار اشتباهی خواهد بود

روش پخت:
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. گوشت را که از قبل خرد کرده‌ایم به پیاز می‌افزاییم و خوب تفت می‌دهیم. نمک و زردچوبه را به همراه دو یا سه قاشق رب گوجه‌فرنگی به گوشت اضافه کرده و خوب به هم می‌زنیم. آن‌گاه یک لیتر آب به آن اضافه می‌کنیم.
سیرها را پوست کنده، خرد می‌کنیم و نیمی از آن‌ها را در آب و گوشت می‌ریزیم. نخود و لوبیا را هم که از قبل خیس کرده‌ایم اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا آبگوشت‌مان جوش آید. در این هنگام شعله‌ی گاز را کم می‌کنیم تا گوشت و حبوبات بپزند.
سیب‌زمینی‌ها را هم پوست کنده و پس از این‌که مواد نیم‌پز شدند داخل آبگوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم حدود ۲۰ دقیقه یا بیشتر خوب بجوشد و مواد داخل آن حسابی بپزند.
پس از پخته شدن، یک سیب‌زمینی و نیمی از حبوبات را برداشته، می‌کوبیم و دوباره داخل بزقرمه می‌ریزیم.
هر آن‌چه که از سیرها مانده را هم با کشک مخلوط کرده، درون بزقرمه می‌ریزیم و خوب به هم می‌زنیم.
آن‌گاه بزقرمه را داخل ظرف ریخته و روی آن را با سیرداغ و نعناع‌داغ و زعفران تزیین کرده و با نان محلی میل نمایید. در صورتی‌که به ذائقه‌ی خود احترام می‌گذارید بهتر بزقرمه‌ را روی آتش هیزم بپپزید.

  • برچسب ها
  • آشپزخانه
  • آشپزی
  • بزقرمه
  • شکمگردی
  • غذاهای کرمان
  • غذای سنتی

اشتراک گذاری

Facebook Twitter Google+ LinkedIn WhatsApp
مطلب بعدی گشتی در لاله‌زار؛ سرزمین هزار رنگ
مطلب قبلی روزی سراغ و نزد من آیی که نیستم

پست های مرتبط

شکلات چگونه می‌تواند به سلامتی شما کمک کند؟ آشپزخانه
29 اردیبهشت 1404

شکلات چگونه می‌تواند به سلامتی شما کمک کند؟

چرا کوير؟ آوید گشت
15 اسفند 1403

چرا کوير؟

همه به  عروسی زمستان دعوتیم آوید گشت
1 بهمن 1403

همه به عروسی زمستان دعوتیم

آخرین مطالب آویدنیوز
20 خرداد 08:53
روزگار ما

سرانجام وقت‌گذارنی با سریال‌های ترکی چیست؟

19 خرداد 09:36
اخبار کرمان

نقشه‌برداری اسناد دفترچه‌ای جهت تعویض به سند تک‌برگ تا پایان هفته قوه قضائیه رایگان شد

7 خرداد 18:11
اخبار کرمان

افزودن ۲۰ دستگاه اتوبوس با ناوگان اتوبوسرانی کرمان

6 خرداد 14:56
تجسمی

پنجاه سال تاریخ نگاری با دوربین

4 خرداد 13:32
تجسمی

شب مظفر طاهری برگزار می‌شود

3 خرداد 15:47
اف سی آوید

قانون مدار در حبس و قانون شکن روی سر!

30 اردیبهشت 11:50
تئاتر

اندر احوالات کوچه باغ لِلِه

30 اردیبهشت 10:53
اخبار کرمان

سرانجام سارق خونسرد مقبره!

  • خانه
  • اخبار
  • جامعه
  • آوید گشت
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • ورزش
  • یادها و خاطره ها
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • بازگشت‌به‌بالا
موضوعات داغ:
آوید آوید نیوز news نیوز خبر خانواده زناشویی طب سنتی بانوان هنرمندان بانوان هنرمند یادها و خاطره ها AVID News

امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از اخبار با ذکر منبع پایگاه فرهنگی اجتماعی آویدنیوز مجاز است.
خبرنامه
کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال خبری متعلق به پایگاه خبری آویدنیوز می باشد.
طراحی و پیاده سازی: شرکت مهندسی فناوری سورنا