مردم در شبه قارهی هند، ادویهجات گرم را به عنوان دارو در تمامی خوراکها، نوشیدنیها، شیرینیجات و حتی ترشیها بهکار میبرند؛ به اعتقاد آنان، این ادویهجات گرم میتوانند بدن را در مقابل بیماریها محافظت کنند و همچنین درمان بیماریها نیز هستند
آوید نیوز: مسالا چای، نوشیدنی قوی و آرامبخش یکی از مهمترین بخشهای آشپزی و آشپزخانهی ملل شبه قارهی هند را تشکیل میدهد، به طوری که در این شبه قاره، روزانه بهطور متوسط حدود یک میلیون فنجان چای ماسالا نوشیده میشود.
طرز تهیهی این چای با دیگر انواع چای در سراسر دنیا بهخاطر آب و هوای کاملا حارهای و مرطوب و همچنین اعتقاد مردم به استفاده از ادویهجات گرم در تمامی خوراکها و نوشیدنیها، کاملا متفاوت است.
مردم در شبه قارهی هند، ادویهجات گرم را به عنوان دارو در تمامی خوراکها، نوشیدنیها، شیرینیجات و حتی ترشیها بهکار میبرند؛ به اعتقاد آنان، این ادویهجات گرم میتوانند بدن را در مقابل بیماریها محافظت کنند و همچنین درمان بیماریها نیز هستند. اصطلاح گرم ماسالا یا مصالح گرم در واقع برای ادویهجاتی چون دارچین، زنجبیل، جوزهندی، دانهی فلفل، میخک، رازیانه و بادیان ختایی بهکار میرود.
در تهیهی چای هندی، شیر و شکر نقش مهمی دارند؛ در برخی نقاط شبه قارهی هند به جای شکر، از عسل، شیرهی نارگیل، شکر قهوهای و شربت قند استفاده میشود؛ شیر نیز بیشتر شیر گاومیش است که بسیار چرب و غلیظ است.
طرز تهیه: برگهای چای، شیر، شکر و ادویهجاتی مانند زنجبیل، جوزهندی، رازیانه، دارچین، بادیانختایی و دانهی فلفل را با هم جوشانده و از صافی رد میکنیم. در پایان باید مایعی غلیظ و قهوهای رنگ بهدست آید.
در برخی نقاط شبه قارهی هند مانند کشمیر، از زعفران و هل نیز برای تهیهی چای هندی استفاده میشود.
این نوع چای بسیار قوی، آرامشبخش و خوابآور است؛ افراد در هر سن و با هر نوع بیماریای هم میتوانند آن را بنوشند.