آویدنیوز: سمفونی خاموش به نویسندگی ،تهیه کنندگی و کارگردانی سیدحمیدمیرحسینی ، زندگی پرفراز و نشیب یکی از ماندگارترین چهرههای هنرهای تجسمی ایران، استاد علی اکبر صنعتی را روایت می کند. که گالری نگاه در تهران به بهانه نمایش آثار و همچنین گرامیداشت یاد استاد صنعتی در تاریخ ۱۰ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور هنرمندان و اساتید هنر این مستند را به نمایش می گذارد. این فیلم به مدت ۶۵ دقیقه در سال ۱۳۸۲ تولید شده است و برخی از عوامل این فیلم عبارتند از:
مدیر تصویربرداری: امیر پوروزیری، صدابردار: مجتبی زرکاری، تدوین: رضا کاویانی، موسیقی: کیهان کلهر، راوی: پرویز بهرام، مدیر تولید و برنامه ریز: احسان نمازی زاده، چهره پرداز : پریسا عزیزی ، طراح پوستر : احسان دباغیان، عکاس: سمانه احمدی و مهدیه وصفی نژاد، دستیار کار گردان : منوچهر سالاری ، منشی صحنه: سارا گوهری با حضور : وحید قرایی، محمد نوابزاده ، ماندانا حجاریان ، آریا و سالار سالاری، اردشیر کاظمی، سروش خلیلی و بابک نوری با حضور جمشید مشایخی و استاد علی اکبر صنعتی
قابل ذکر است این فیلم مستند پیش از این در بیش از سی فستیوال بین المللی فیلم در نقاط مختلف دنیا به نمایش گذاشته شده است که از جمله می توان به وینی پگ کانادا اشاره کرد که بهترین فیلم مستند این فستیوال را دریافت نمود و همچنین در فستیوال جونیوای اسپانیا جایزه هیئت داوران به این مستند اختصاص داده شد و در فستیوال فیلم های تلویزیونی شیراز در سال هشتاد و هفت ، توانست در نه بخش نه عنوان جایزه را به خود اختصاص دهد.
استاد علیاکبر صنعتی در ۱۲۹۵ در کرمان بهدنیا آمد. پدرش در پایان جنگ جهانی اول به دلیل ابتلا به بیماری طاعون درگذشت و مادرش که توانایی تأمین مخارج زندگی او را نداشت علیاکبر را به پرورشگاه صنعتی کرمان سپرد. مؤسس این پرورشگاه، حاج علیاکبر صنعتیزاده، برای اینکه بچههای پرورشگاه بتوانند تحصیل کنند نام خانوادگی خود را به روی آنها میگذاشت و نام سیدعلیاکبر صنعتی نیز به همین دلیل نام قانونی علیاکبر شد.وی دورههای تخصصی مجسمهسازی و نقاشی را در مدرسهٔ صنایع مستظرفه و مدرسهٔ صنایع قدیم زیر نظر طاهرزاده، حسین بهزاد (مینیاتوریست)، ابوالحسن صدیقی (مجسمهساز) و حیدریان گذرانده بود. وی در سال ۱۳۷۹، منتخب فرهنگستان هنر در بزرگداشت نامآوران بود.در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تمام مجسمههای او توسط مزدوران خشمگین تخریب شد، اما این تنها باری نبود که مجسمههای وی در هم شکسته میشد. نمایشگاهی که در میدان راهآهن در ملک پسر حاج علی اکبر بهطور دایم برپا بود هم در انقلاب ۵۷ نابود شد. علی اکبر صنعتی طی چند دهه فعالیت هنری بیش از ۲۰۰۰ تابلوی رنگ و روغن، آبرنگ، موزاییک از سنگ و حدود ۴۰۰ مجسمه پدیدآورد که در دو موزه به نام وی در کرمان و تهران، سایر موزههای داخل و خارج از کشور و مجموعههای خصوصی نگهداری میشود.از مشهورترین کارهای او فرشته عدالت است که در ورودی کاخ دادگستری تهران به همراه ابوالحسن صدیقی و ارژنگ رحیم زاده آن را طراحی و ساختند. موزه صنعتی (کرمان) علاوه بر نمایش آثار با ارزش صنعتی زاده آثار هنرمندان بزرگ دیگری از جهان را هم داراست. موزه صنعتی (تهران) در میدان امام خمینی قرار دارد و در آن مجسمههای بسیار مهمی از وی به نمایش گذاشته شدهاست.استاد صنعتی در سالهای آخر عمر به علت سکته مغزی قدرت تکلم خود را از دست داد و نیمه چپ بدنش نیز فلج شد. وی همچنین از ششم اسفندماه ۱۳۸۴ به علت عارضه ریوی و مشکل تنفسی در بیمارستان ایرانمهر بستری که پس از بهبودی نسبی از بیمارستان ترخیص شد و سرانجام بامداد سیزدهم فروردین ۱۳۸۵ در سن ۹۰سالگی درگذشت. پیکر علی اکبر صنعتی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.