مواد لازم:
زردهی تخم مرغ: دو عدد
شکر ساییده شده: ۳۰۰ گرم
روغن جامد آبکرده: ۳۰۰ گرم
مغز پسته یا گردو یا کنجد یا پودر نارگیل (آسیابشده): ۲۵۰ گرم
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
هل ساییده شده: یک قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
روش پخت:
آوید نیوز ـ ابتدا زردهی تخممرغ را با هل و وانیل خوب هم میزنیم. سپس روغن را آبکرده و میگذاریم سرد شود؛ بعد از سرد شدن روغن، آن را به مایهمان اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. در همین هنگام شکر ساییده شده را نیز به آن اضافه میکنیم و به مدت سه دقیقه به هم میزنیم. سپس همزن را کنار گذاشته، مغزها را اضافه کرده و هم میزنیم. بعد به تدریج آرد را به مایه اضافه میکنیم. خمیر بهدست آمده باید یکدست باشد. به همین دلیل و با توجه به کیفیت آرد، ممکن است مقداری از آن اضافه بیاید. حال که خمیر آماده شده است، آن را با وردنه روی تخته پهن میکنیم. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به تخته در هنگام پهن کردن، بهتر است آنرا درون کیسهی فریزر قرار دهیم. بعد از صاف شدن خمیر، آنرا قالب زده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فِر میگذاریم و اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم بپزد.
پشت شیرینی باید کمی رنگ عوض کند. البته نه در این حد که قهوهای یا سوخته باشد. اگر از کنجد استفاده میکنید؛ بهتر است ابتدا آن را کمی در تابه تفت دهید تا مزهی آن بهتر احساس شود.
بسته به اینکه از مغز پسته یا گردو، کنجد و یا پودر نارگیل استفاده میکنید رنگ شیرینی هم تغییر میکند و این رنگ کاملاً طبیعیست؛ بدون هیچ افزودنی.
بسته به اینکه برای درست کردن شیرینی، از مغز پسته یا گردو، کنجد و یا پودر نارگیل استفاده میکنید رنگ شیرینی هم تغییر میکند و این رنگ کاملاً طبیعیست