• خانه
  • اخبار
  • جامعه
  • آوید گشت
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • ورزش
  • یادها و خاطره ها
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • اخبار
  • اخبار کرمان
  • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
  • روزگار ما
  • دهکده جهانی
  • نگاه نسل نو
  • آوید گشت
  • کجا بریم؟
  • آوید خودرو
  • فرهنگ و هنر
  • تئاتر
  • تجسمی
  • ترنم موسیقی
  • رادیو و تلویزیون
  • هنر هفتم
  • کتابسرای آوید
  • فرهنگ عامه
  • ورزش
  • اف سی آوید
  • آوید اسپرت
  • سرگرمی
  • یادها و خاطره ها
  • مشاغل خاطره‌انگیز
  • قاب خاطرات
  • نوستالژی
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
پایگاه فرهنگی اجتماعی آوید نیوز :::  AVID NEWS Magazine
  • خانه
  • اخبار
    • اخبار کرمان
    • اخبار ایران و جهان
  • جامعه
    • روزگار ما
    • دهکده جهانی
    • نگاه نسل نو
  • آوید گشت
    • کجا بریم؟
    • آوید خودرو
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • تجسمی
    • ترنم موسیقی
    • رادیو و تلویزیون
    • هنر هفتم
    • کتابسرای آوید
    • فرهنگ عامه
  • سلامت
  • ورزش
    • اف سی آوید
      قانون مدار در حبس و قانون شکن روی سر!

      قانون مدار در حبس و قانون شکن روی سر!

      برای مرضیه جعفری که مادرانگی را در فوتبال ایران تعریف کرد

      برای مرضیه جعفری که مادرانگی را در فوتبال ایران تعریف کرد

      یک کری خوانی مرگ آور!

      یک کری خوانی مرگ آور!

      باشگاه های فوتبال ایران مغلوب دولت و نهادهای قدرت

      باشگاه های فوتبال ایران مغلوب دولت و نهادهای قدرت

    • آوید اسپرت
      مس رفسنجان به فینال لیگ برتر زورخانه‌ای راه‌یافت

      مس رفسنجان به فینال لیگ برتر زورخانه‌ای راه‌یافت

      دافعه ورزش کرمان قوی تر از جاذبه برای ورود بخش خصوصی

      دافعه ورزش کرمان قوی تر از جاذبه برای ورود بخش خصوصی

      سوارکاری کودکان؛ جایگزین موبایل و تبلت

      سوارکاری کودکان؛ جایگزین موبایل و تبلت

      اصالت، افتخار و اکنون؛ چهره جدید

      اصالت، افتخار و اکنون؛ چهره جدید

    • سرگرمی
      با مهارت تمام بِچِکان!

      با مهارت تمام بِچِکان!

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

      بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

  • یادها و خاطره ها
    • مشاغل خاطره‌انگیز
    • قاب خاطرات
    • نوستالژی
  • عکس
    اندر احوالات کوچه باغ لِلِه

    اندر احوالات کوچه باغ لِلِه

    تصاویری از تئاتر وی آی پی با طعم مرگ

    تصاویری از تئاتر وی آی پی با طعم مرگ

    خیال انگیز چون قالی کرمان

    خیال انگیز چون قالی کرمان

    آبگوشت کرمانی با طعمی خاص

    آبگوشت کرمانی با طعمی خاص

    سفر به سرزمین محرم و تعزیه

    سفر به سرزمین محرم و تعزیه

  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • دنبال کن
    • Instagram
۰ نظر اشتراک‌گذاری
در حال خواندن
شیرینی گل نرگس / خوشمزه‌ی فاخر
شیرینی گل نرگس / خوشمزه‌ی فاخر
خانه
آشپزخانه

شیرینی گل نرگس / خوشمزه‌ی فاخر

۲۳ خرداد ۱۳۹۸ لیلی پرنده‌افشار آشپزخانه, آوید گشت ۰ نظر

مواد لازم:

آرد سفید:۴۰۰ گرم یا سه پیمانه
کره :۲۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: سه عدد
پودر قند: سه چهارم پیمانه یا ۱۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
هل ساییده: یک قاشق چای‌خوری سر پر
سفیده تخم مرغ: دو عدد
خلال پسته خرد شده: نصف لیوان
گردو خرد شده: نصف لیوان
خلال بادام خرد شده: نصف لیوان
مربای آلبالو: در صورت تمایل

روش آماده‌سازی:

آوید نیوز ـ نخست خلال پسته و بادام و گردو را جدا جدا لای کاغذ روغنی می‌ریزیم و بعد با وردنه آن‌ها را خرد می‌کنیم. صبر می‌کنیم کره به دمای محیط برسد و نرم شود (لطفا کره را آب نکنید) و سپس با همزن حدود یکی دو دقیقه می‌زنیم تا کاملاً مایع شود. پودر قند را به آن اضافه می‌کنیم و حدود شش دقیقه می‌زنیم تا پوک شود. حال زرده‌های تخم‌مرغ را به فاصله‌ی دو دقیقه از هم به مایع اضافه کرده و خوب آن را هم می‌زنیم. هم‌زمان با اضافه کردن زرده‌ها پودر هل و وانیل را می‌افزاییم. سپس آرد را کم‌کم اضافه می کنیم و با لیسک می‌زنیم. وقتی خمیر کاملاً سفت شد، با سرانگشتان و خیلی کم آن‌را ورز می‌دهیم. اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد. دقت داشته باشید که اگه خمیر را زیاد ورز دهید، روغن پس می‌دهد و سفت می‌شود.
از خمیر به اندازه‌ی یک فندق درشت برداشته و کف دست‌مان آن را گرد می‌کنیم.
سفیده‌ی تخم‌مرغ را با چنگال می‌زنیم و کمی پودر هل به آن اضافه می‌کنیم و توپی‌ها را در آن می‌غلتانیم. به طوری‌که کاملاً به سفیده آغشته شود.
آن‌گاه در یکی از سه مغز می‌غلتانیم تا کاملاً تمام سطح آن را بپوشاند و در سینی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، می‌چینیم.
شیرینی را در دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد و در طبقه‌ی وسط فر و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌گذاریم. مرتب به آن سر زده و وقتی زیر شیرینی کمی قهوه ای شده آن‌را از فر خارج می‌کنیم. صبر می‌کنیم شیرینی کاملاً خنک شود و در صورت تمایل با مربای آلبالو تزیین می‌کنیم.

  • برچسب ها
  • آوید
  • آوید نیوز
  • آویدگشت
  • شیرینی گل نرگس

اشتراک گذاری

Facebook Twitter Google+ LinkedIn WhatsApp
مطلب بعدی سینمای مستند: تندیسی که به خانه نرفت!
مطلب قبلی بازی‌هایی برای خانه نشینی‌های فامیلی نوروزی

پست های مرتبط

شکلات چگونه می‌تواند به سلامتی شما کمک کند؟ آشپزخانه
29 اردیبهشت 1404

شکلات چگونه می‌تواند به سلامتی شما کمک کند؟

چرا کوير؟ آوید گشت
15 اسفند 1403

چرا کوير؟

همه به  عروسی زمستان دعوتیم آوید گشت
1 بهمن 1403

همه به عروسی زمستان دعوتیم

آخرین مطالب آویدنیوز
20 خرداد 08:53
روزگار ما

سرانجام وقت‌گذارنی با سریال‌های ترکی چیست؟

19 خرداد 09:36
اخبار کرمان

نقشه‌برداری اسناد دفترچه‌ای جهت تعویض به سند تک‌برگ تا پایان هفته قوه قضائیه رایگان شد

7 خرداد 18:11
اخبار کرمان

افزودن ۲۰ دستگاه اتوبوس با ناوگان اتوبوسرانی کرمان

6 خرداد 14:56
تجسمی

پنجاه سال تاریخ نگاری با دوربین

4 خرداد 13:32
تجسمی

شب مظفر طاهری برگزار می‌شود

3 خرداد 15:47
اف سی آوید

قانون مدار در حبس و قانون شکن روی سر!

30 اردیبهشت 11:50
تئاتر

اندر احوالات کوچه باغ لِلِه

30 اردیبهشت 10:53
اخبار کرمان

سرانجام سارق خونسرد مقبره!

  • خانه
  • اخبار
  • جامعه
  • آوید گشت
  • آشپزخانه
  • مد و آراستگی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • ورزش
  • یادها و خاطره ها
  • عکس
  • تازه ها
  • یادداشت
  • آویدی ها
  • ارتباط با ما
  • بازگشت‌به‌بالا
موضوعات داغ:
آوید آوید نیوز news نیوز خبر خانواده زناشویی طب سنتی بانوان هنرمندان بانوان هنرمند یادها و خاطره ها AVID News

امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از اخبار با ذکر منبع پایگاه فرهنگی اجتماعی آویدنیوز مجاز است.
خبرنامه
کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال خبری متعلق به پایگاه خبری آویدنیوز می باشد.
طراحی و پیاده سازی: شرکت مهندسی فناوری سورنا